Melasy

Melasa brasem

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-BR 043, ME-BR 049

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l

Melasa miód

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-MI 046, ME-MI 052

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l

Melasa naturalna

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-NA 041, ME-NA 047

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l

Melasa skopeks

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-SK 044, ME-SK 050

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l

Melasa truskawkowa

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-TR 045, ME-TR 051

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l

Melasa waniliowa

image
image

Dodaje się ją podczas nawilżania zanęty. Mocno dosładza zanętę i daje jej przyjemny zapach.
Ze względu na dużą ilość cukru ma charakter wiążący, zwiększa spoistość kul zanętowych. Podczas nawilżania mieszanki melasę należy rozcieńczyć wodą w proporcji 1:1.

KOD

ME-WA 042, ME-WA 048

OPAKOWANIE

0,5 l | 1 l